13 August 2009

Läheb aina paremaks

Kõik! Elu, surf ja kõik muu, mis sinna vahele mahub :) Vahepeal olen kõvasti miinimumtuulega harjutanud. Poppi, reilit, unhooke'i. Suvi nagu suvi ikka, vaakum... vähemalt põhjarannikul. Kord nädalas head tuult saada on juba väga hea tulemus! Peale Roosta laagrit olen sõita saanud Lätis, Saaremaal, Tallinnas ja Pärnus. Käisin lohega Aegnal ja enamuse ajast niisama töllerdanud Kakumäel puhanguid oodates. Natuke koolitanud ka... peabki nüüd mõned koolitused veel ära tegema.
Trikkidest. Loope pole harjutada saanud. Ootan seda õiget tuult ja lainet. Sügise saabumisel tekib võimalusi kindlasti. Enamuse ajast olen rõhunud popile ja unhook trikkidele. UH backroll on eilse Raeküla sessiooniga lukus. UH reili vajaks veel kõvasti harjutamist. Hoogis on popiga br väga lihtne, samuti on korraliku reili saamine täitsa okei. Mõtlen proovida slide HP-sid. Kardan veidi õla pärast... ega ta eriti hästi ju ei liigu :S Eks näis... vaikse tuulega võiks kuskil laiul niisama proovida ju. Blindi peaks hakkama uuesti pusima. Siis saaks mitu head elementi trikkidele juurde ;)
Vahepeal loksusid talve plaanid paikka. Jõulud ja uue aasta veedame päris suure kambaga Filipiinidel. Juba ootan! Kokku 3 nädalat puhast rõõmu. Mingi osa puhkusest üritan ka mägedes veeta.
Mustad pilved peakohalt on hakanud hajuma. See on väga hea tunne!

No comments: