14 September 2009

Sügis käes

Õhk muutub iga päevaga jahedamaks, samuti vesi. Võib öelda, et sügis on kätte jõudnud. Mis siin ikka toimunud on... kõvasti kütet. Nädalad jooksevad linnulennul. Surfata olen saanud parasjagu :)

Koolituste vahepeale, olen sõitnud Pärnus ja Tallinna erinevates spottides. Enamuse ajast on tuulutanud lõunast. Laulasmaal on ikka väga s* sellise tuulega. Paneb vanduma ka merel. Uutest trikkidest tegin ära vasakul halsil unhookis frontrolli. Muu aeg ikka lihvinud unhookis hüppamist. Mõtlesingi, et enam niiväga spinne ei viitsigi keerata. Et saaks lohe hüppel paikka ja maandumised korda, siis võiks edasi mõelda S-bendi peale.

Eile käisime Rohuneeme presidendi flätil. Harjutasin hüppest switchi pööramist (mida tuleb unhookis veel harjutada) ja slide hp peale. Lukus pole, kaugel sellest! Aga küll ta ükskord tuleb... miski pole ju võimatu!

Sain kätte uue lohe - roheline 10,5 Obsession 2010. Kuigi 9 rutsine on kindlasti mu lemmik ka edaspidi, siis toimib 10,5 obs väga hästi. Poomi surve on täiesti olematu! Sellega tuleb ka kõigepealt harjuda. Unhooki läheb imelihtsalt tänu just väikesele poomisurvele ;) Kõik tundub kordades lihtsam. Õhus lendab väga stabiilselt, kokku pole kordagi pakkinud, isegi siis kui kehva tuul ja jõuliinid võimalikult pikad. Kui alla kukub, siis võtab ilusasti positsiooni sisse ja veest üles saab lohe mõne sekundiga. Low end ka väga hea (6-7ms on täiesti sõidetav), high end korralikult veel testimata (v.a 6-16ms puhangud Laulasmaal, millega lohe kenasti toimis) :D Ootan ära kindlasti uue poomi uute liinidega, mis peaks lohele veidi teist hingamist andma. Saab vbl 10,5se 9 rutsisele ligilähedale. See oleks sjuuper ;)

Vot sedasi. Kütame edasi... vähemalt seni, kuni õhutemp +10 ringis püsida viitsib.

No comments: